Bel direct: 0228- 58 12 13

Onderhoud/reparatie en Schadeherstel

Van schadetaxatie tot en met reparatie

Van schadetaxatie tot en met reparatie

Heeft u schade aan uw auto? Dan verzorgen wij voor u het hele schadetraject. Wij beschikken over een VOC opgeleide monteur/spuiter en een goede spuitcabine. Ook de afhandeling met de verzekering kan rechtstreeks door ons verzorgd worden.


Sterreparaties

Ster in uw ruit? Daar wilt u niet te lang mee blijven rondrijden. Maak daarom een afspraak bij Garage All Round in Wervershoof. De meeste sterreparaties worden volledig vergoed door uw verzekeringsmaatschappij, mits u een glasverzekering heeft. Bovendien verzorgen wij ook de vervanging van uw autoruit. De afhandeling van de kosten kunnen wij in de meeste gevallen rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij regelen (kopie groene kaart is hiervoor nodig).

Grote Onderhoudsbeurt

Is het tijd voor een grote beurt? Wanneer u de grote onderhoudsbeurt voor uw auto combineert met de apk, is de apk voor u gratis!

Banden

Zomer- of winterbanden nodig? Bestel ze bij Garage All Round! We leveren banden van verschillende merken, dus er zit altijd een band bij voor uw wensen en budget. We plaatsen de banden, balanceren ze en zorgen voor de uitlijning. U rijdt weer met een goed gevoel rond en de tweede set banden slaan wij naar wens voor u op. Dat kost bij Garage All Round maar € 15,- excl. btw per seizoen!

Apk

Is het weer tijd voor uw auto om apk gekeurd te worden? Maak een afspraak bij Garage All Round. Al onze monteurs zijn tevens apk-keurmeester. Combineert u de apk met een grote onderhoudsbeurt, dan is de apk gratis!

Zeker weten dat u uw apk niet vergeet? Vul het contactformulier in en wij houden u via e-mail op de hoogte.

Airco

Heeft u airconditioning in uw auto? Dan is het belangrijk het airconditioningsysteem goed te laten onderhouden. Een airco verliest koelmiddel en dit vermindert de werking van het aircosysteem. Garage All Round leegt de airco, maakt het airconditioningsysteem schoon en vult hem dan weer bij.

Automaat spoelen

Heeft u een auto met automatische versnellingsbak? Dan is het belangrijk om de transmissie-olie regelmatig te laten verversen. Als de olie vervuild raakt, schakelt de auto minder soepel en functioneert de automaat minder goed. Om dat te voorkomen raden we aan om de automatische versnellingsbak na 60.000 tot 120.000 kilometer te verversen. Hiervoor maken we gebuik van een speciale spoelmachine.